Képekben

01_szentendre_pihenoresz_1.jpg
02_szentendre_pihenoresz_2.jpg

Magánkertek

SZENTENDRE – CSALÁDI HÁZ KERTJE
2010, magánkert, kiviteli terv
megrendelő: magánszemély

Szentendre és Leányfalu határában, extrém lejtésű telken épült családi ház kertjének tervezését válalltuk. Az épület és a kerítés megléte bizonyos kötöttségeket adott a tereprendezés megoldására, de a 12 m hosszlejtés mindenképpen támfalak és rézsűk tervezését tette szükségessé.

A lakótérhez csatlakozó síkká tett teraszon egy medence is épült, a lejjebb fekvő területen pedig pihenőterasz kialakítása volt az igény.

SZENTENDRE – CSALÁDI HÁZ KERTJE
2008-2009, magánkert, engedélyezési terv
megrendelő: magánszemély

Szentendrén, Pismányban, egy idilli fekvésű telek kertrendezése volt a feladat, fiatal házaspár részére. Az utcafrontról nagyjából szintben behajtható telek a kert vége felé erősen lejtőssé válik, és a lejtő a telekhatáron túl egy patakmederben ér véget. Az utcához előkerttel csatlakoző területen egy egyszintes épület létesül, mely a lejtős kertrész felé terasszal kapcsolódik.

Lényegében csak az épületközeli területen avatkoztunk erősebben a természetes lejtésbe, a további részeken igyekeztünka meglévő adottságokat meghagyni és a megrendelői igényeknek megfelelő természetközeli állapotot megőrizni. A beállt ősfás állomány egy kellemes, nyáron árnyas tartózkodási helyet ad a családnak.

BUDAPEST – XII. KERÜLET – CSALÁDI HÁZ KERTJE
2005, családi ház, fennmaradási engedély
megrendelő: magánszemély

A telek két funkcionális egységre osztható: bejárati rész és kert. A Lejtő utca felőli bejárati részen került kialakításra a személybejáró, a gépkocsibeálló és a kukatároló. Ezek a felületek fagyálló lapburkolattal ill. térkő burkolattal ellátottak és kisebb növényfelületek tagolják.

Az épület körüljárhatóságát fagyálló kerámiaburkolatú járda biztosítja, ami a kert felőli részen terasszá szélesedik. A kertben az építés során megmaradt a három darab lombos fa. Új növényesítésnek minősül az 1 db télálló pálma, a sövénytelepítés, a gyepesítés.

Üdvözöljük Cégünkről Vállaljuk Kapcsolat
www.TeKerted.hu

Üdvözöljük a TeKerted.hu honlapján!

www.TeKerted.hu

Kattintson a képekre, vagy használja a fenti menüt, és ismerje meg tevékenységeinket és eddigi munkáinkat.

A www.TeKerted.hu oldal fenntartója a Barna Irodaház Kft.

Cégünk a megalakulása óta eltelt 15 évben széleskörű mérnöki tevékenységet végzett. Vezető munkatársaink építőipari szakmérnöki, illetve okleveles tájépítész mérnöki diplomával rendelkeznek.
www.TeKerted.hu

Cégadatok

Alapítás éve: 1994.
Cégjegyzékszám: 03-09-102921
Adószám: 11035680-2-03
Bankszámlaszám: 10402513-25114375
Bank BIC (SWIFT): OKHBHUHB

Kert-és tájépítészeti tervezés

Az épített környezet megtervezésében segítségére lehetünk az ötlettervtől a kiviteli terv szintjéig. Magán- és közületi beruházások zöldfelületi terveinek elkészítését akár a szakági tervek összehangolásával is vállaljuk.

Építészeti tervezés

Komplett tervezési feladatokra vállalkozunk - hasonló és kapcsolódó tevékenységű irodákkal kötött együttműködés segítségével. A társtervezők koordinálásával és a munkafolyamatok irányításával gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni a feladatokra.

Műszaki ellenőrzés

Az építőipari feladatokat szakmailag felügyeljük - akár az ötlettől a megvalósulásig. A megbízói elképzelések maradéktalanul és megfelelő minőségben válnak valóra – az ellenőri megbízási díjnak pedig akár többszörösét takaríthatja meg Önnek ez a szakmai segítség.

Igazságügyi szakértés

Az építő és építtető közötti esetleges vitás helyzeteket szakértői véleménnyel segítjük tisztázni. A tervek és a kivitelezés ellenőrzésén alapuló szakértői vélemény felderíti az építési hibákat és megkönnyíti az elszámolási jellegű vitákat.
www.TeKerted.hu

Hívjon bennünket vagy írjon email-t!

Székhely:
6500 Baja, Parti utca 6.
Telefon/Fax: 79/521-316
Mobil: 20/964-6680
Email: iroda@tekerted.hu

Várjuk megkeresését.

Telephely:
1031 Budapest, Silvanus sétány 25.
Telefon/Fax: 2665-176
Mobil: 20/365-7078
Email: kert@tekerted.hu
Látogató számláló:
Copyright © 2022 Tekerted.hu. All Rights Reserved.